Vi skaffer dig viden, varer og videre.

Fordi handel og det gode købmandskab er det,
der driver udvikling, vækst og velstand i vores verden.

Hvad sku’ det være?

Den klassiske sætning og velkomst står helt sikkert på første side af købmændene – og kvindernes ­­— originale lærebog omkring den gode handel og købmandskab.

Vi har i mere end 150 år været en rådgivende og uafhængig trægrossist og totalleverandør af byggematerialer til professionelle, der opererer på det danske, skandinaviske og nordatlantiske marked. Men sætningen, ”Hvad sku’ det være?”, fra den lokale købmandsbutik er også vores – for vi er købmænd helt ind i hjertet. 

Vi elsker den gode handel – og vi vil være kendt og beundret blandt både konkurrenter og kunder som det fedeste fællesskab, en attraktiv arbejdsplads og de dygtigste købmand i vores branche.

Vi holder altid ord. Det er fundamentet for en god handel og samarbejde. Gennem samarbejde, gennemsigtighed, nysgerrighed på udviklingen inden for vores felt og relevant indsigt i vores kunders konkrete behov, skaber vi langvarige og tillidsfulde partnerskaber med både kunder og leverandørnetværk. Vi søger altid muligheder og tør handle på dem, når de matcher udbud, efterspørgsel og skaber konkret værdi for både leverandør, kunde og os selv. Værdi hele vejen rundt. Det er det gode købmandskab for os – fra 1864 til i dag.

Vi tror på, at handel og det gode købmandskab er det, der driver udvikling, vækst og velstand i vores verden. Sådan har det været siden oldtiden – og er det stadig i dag.

Vi er som en lille købmandsfamilie. En familie der lever af at skaffe. Vi er stolte af vores historie og evne til at skaffe de rigtige varer til den rigtige pris og ikke mindst på det rigtige tidspunkt. Velkommen til Hedegaard Nordic – hvad sku’ det være?

Træ og VVS specialister - med servicen i orden.

Træ og VVS specialister.