Din totalleverandør af byggematerialer.

Totalleverandør af byggematerialer og tekniske artikler til VVS, entreprenør, industri og tømmervirksomheder i Grønland. Ugentlige leveringer fra Danmark til Grønland.

Vi handler med god service, kvalitet og ekspertise.

Vi vil gerne, at du ser os som din foretrukne samarbejdspartner og gerne fra start til slut på en opgave. Ingen opgave er for lille til os. Vi får mange forespørgsler fra faste og nye kunder hver dag. Hvér og en bliver behandlet seriøst og besvaret hurtigst muligt. Som kunde står man med et behov og vi skal hurtigt og effektivt hjælpe kunden videre. Oftest svarer vi på en forespørgsel samme dag, alternativt vender vi tilbage med en estimeret tidsramme for svar. Vi gør en dyd ud af at besvare forespørgslen så udførligt som muligt, så det som kunde er let at sige ja eller nej til.

Lad vores store erfaring komme dig til gavn

Vi har handlet og rejst i Grønland gennem mere end 30 år og har derigennem opnået stor erfaring og viden om de geografiske forhold og udfordringer i Grønland. Det gør os i stand til at rådgive dig i forhold til indkøb af de forskellige varer, så de passer lige nøjagtigt til dit behov, når de lander i Grønland.

Vores omhyggelighed sikrer dig en lavere fragt

Vi sætter en ære i at finde den bedste løsning – dette gælder både med hensyn til materialer og optimering af fragten. Vi gør en ekstra indsats for at pakke alle varer vi sender så kompakt som muligt. Vi er uafhængige og kan skaffe varer fra mange leverandører, hvilket betyder minimale restordre. 

Rettidighed og komplet levering er vores vigtigste serviceparameter

Vi leverer ugentligt til Aarhus og når altid skibsafgang. Rettidighed og komplet levering er vores vigtigste serviceparameter. Når tingene lander i Grønland, SKAL de rigtige ting være der til tiden. Derfor kontrollerer vi alle varer og pakker om inden forsendelse for at optimere fragten. 

Kontakt eksportafdelingen