Hedegaard Nordic A/S

Historie

Hedegaard Nordic A/S er en moderne tømmerhandel med stolte traditioner. I 2014 kunne vi fejre, at virksomheden har gjort det til en solid levevej at sælge træ i 150 år.

Virksomheden startede som en købmandsgård i lejede lokaler i Thisted, hvorfra der foregik en driftig handel med med korn, brændsel og træ. Fra 1892 koncentrerede virksomheden sig udelukkende om trælast.

I 2002 overtog Niels Christensen virksomheden, og fortsatte engroshandlen med træ til tømmerhandler og emballagevirksomheder. Virksomheden har fastholdt sin tilknytning til Thisted, og er nu beliggende i det tidligere Søholt Savværk nordvest for byen, hvor der er gode lagerforhold og optimale muligheder for de mange specialopgaver, virksomheden er kendt for.

Derfor vores motto: Trading for the future

Målsætning

Hedegaard Nordic vil være den foretrukne samarbejdspartner og leverandør af bæredygtigt træ og byggematerialer til kunder i Danmark og de nordatlantiske lande.

Vi vil altid levere det rette produkt til den rigtige pris med høj grad af service og faglig kompetence.

Værdier

Hedegaard Nordic er orienteret mod anvendelse af miljørigtige produkter samt aktivt engageret for en global nedbringelse af CO2 udslippet. 

Vi har vore kunder, leverandører og medarbejdere i fokus og er kendt for: troværdighed, fleksibilitet, ordentlighed, engagement og ærlighed.

Det er vigtigt for os at være en stabil og professionel samarbejdspartner. Vi yder vores bedste og mener, at ordentlig service og god rådgivning er en forudsætning for et godt samarbejde.

Hos Hedegaard Nordic ser vi fremad. Vi lytter til markedet, er i dialog med vores kunder og er på forkant med udviklingen og nye krav.