Hedegaard Nordic A/S - Trading for the future

Hedegaard Nordic er en selvstændig virksomhed med solide samarbejdsrelationer til en bred vifte af de bedste og mest anerkendte savværker. De langvarige og frugtbare forhold til vores kunder og leverandører er bygget på mange års samarbejde og beror på kvalitetsprodukter, samt en grundig rådgivning fra alle medarbejderes side.

HN’s medarbejdere er alle veluddannede, har høj faglig ekspertise og lang erfaring i branchen. Det er rigtige træmænd, der har beskæftiget sig med træ i hele deres arbejdsliv. Vi er et stærkt team, som arbejder tæt sammen om opgaverne med fokus på kundens specifikke ønsker og behov. Det er din sikkerhed for en professionel rådgivning og et godt resultat.

Vi leverer hurtig og sikkert - direkte fra savværkerne. Desuden er det muligt at trække på vores store og brede sortiment fra lageret, når det virkelig haster. På pladsen i Søholt ved Thisted råder vi over eget afkortnings- og høvleanlæg, som giver os optimale muligheder for at løse de mange specialopgaver, vi er kendt for.

Med solide rødder i Thy gør vi en dyd ud af at have orden i sagerne. Der er styr på økonomien både i forhold til kunder og leverandører. Derfor kan du altid regne med os.