Hvem er vi?

Hvem er vi?

Hedegaard Nordic A/S er en moderne tømmerhandel med stolte traditioner. I 2014 kunne vi fejre, at virksomheden har gjort det til en solid levevej at sælge træ i 150 år.

Virksomheden startede som en købmandsgård i lejede lokaler i Thisted, hvorfra der foregik en driftig handel med med korn, brændsel og træ. Fra 1892 koncentreredevirksomheden sig udelukkende om trælast.

I 2002 overtog Niels Christensen virksomheden, og fortsatte engroshandlen med træ til tømmerhandler og emballagevirksomheder. Virksomheden har fastholdt sin tilknytning til Thisted, og er nu beliggende i det tidligere Søholt Savværk nordvest for byen, hvor der er gode lagerforhold og optimale muligheder for de mange specialopgaver, virksomheden er kendt for.

 

Vores målsætning

Hedegaard Nordic A/S vil være den foretrukne leverandør og samarbejdspartner af bæredygtigt træ og byggematerialer til kunder i Danmark og de nordatlantiske lande. Vi har altid vore kunder, leverandører og medarbejdere i fokus og er kendt for: troværdighed, fleksibilitet & ordentlighed, engagement og ærlighed. Læs mere.